Stichting Travel Trade Holland

Stichting Travel Trade Holland is een onafhankelijke organisatie die als doel heeft Nederland als bestemming zo veelzijdig en aantrekkelijk mogelijk te promoten in binnen- en buitenland. Wij zijn op zoek naar partners die onze missie en visie delen en met ons willen werken aan het herstel van Nederland als aantrekkelijke en gastvrije reisbestemming: ‘Come To Holland’!

Missie en visie

Stichting Travel Trade Holland zet Nederland als reisbestemming weer op de wereldkaart! Dit gebeurt in samenwerking met onze partners: belanghebbenden uit de toerismesector. Voor €500,- per jaar word je partner en kun je participeren in digitale events, FAM-trips, mailings en informatievoorzieningen voor en met (inter)nationale touroperators en word je eens per kwartaal uitgenodigd voor een partner netwerk event. Deelname aan events zal tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Team

Het bestuur van Stichting Travel Trade Holland bestaat uit 9 leden, die ieder op persoonlijke titel een bijdrage leveren, vertegenwoordigd vanuit vele branches binnen het toerisme, zoals (dag)attracties, de vervoerssector, DMO, DMC en Musea, samen goed voor ruim 150 jaar ervaring binnen het toerisme! Transparant, onafhankelijk en professioneel zijn onze kernwaarden.

Toekomst

Stichting Travel Trade Holland zal zich in het eerste jaar (2021) voornamelijk richten op de Europese markt door regelmatig (digitale) FAM trips en andere evenementen te organiseren. Ook zal (online) informatievoorziening een grote rol gaan spelen. De komende jaren zal ook de intercontinentale markt worden toegevoegd en zullen beursbezoeken en salesmissies worden georganiseerd. Eén aanspreekpunt voor Holland als bestemming, dat is ons streven.

Inschrijven/contact